Boekhouding uitbesteden

Boekhouding

Met het ondernemerschap komt er meer kijken dan alleen ondernemen, je hebt te maken met allerlei verplichtingen, voorwaarden en wetten waaraan je moet voldoen, heeft u daaraan gedacht?

Wanneer je een onderneming start zit je met tal van vragen, zoals, wat is de juiste ondernemersvorm, waar schrijf ik mij in, wat zijn mijn administratieve verplichtingen, hoe doe ik mijn BTW aangifte enzovoort enzovoort.

In overleg bepalen we de inrichting van uw financiële administratie zodat hierbij rekening wordt gehouden met alle (administratieve) verplichtingen waaraan u moet voldoen en uw administratie zo efficiënt en soepel mogelijk verloopt.

Wij kunnen u de volgende administratieve werkzaamheden uit handen nemen:

Uiteraard is het bij ons ook mogelijk dat u zelf administratieve werkzaamheden verricht, hiervoor hebben we een online tool beschikbaar, maar ook andere systemen zijn op ons standaard boekhoudsysteem, King Business Software, te koppelen.

N

Financiële administratie

N

Jaarrekening

N

Voorlopige aangiften inkomstenbelasting

N

Loon- en salarisadministratie

N

Inkomstenbelasting

N

(Voorlopige) aangiften vennootschapsbelasting (BV)

N

BTW aangifte

N

Uitstelregeling

N

Publicatie van de balans voor de Kamer van Koophandel (BV).

Salarisadministratie

Voor een aantal ondernemingen in de omgeving van Oosterhout verzorgen wij reeds de salaris-en/of personeelsadministratie.

De salarisadministratie vraagt specifieke kennis van de diverse CAO’s, branchevoorschriften, regel- en wetgeving. Wij hebben de keuze gemaakt de salarisadministratie uit te besteden aan een gespecialiseerd bedrijf. Wij onderhouden het contact met dit bedrijf en nemen u deze zorg uit handen.

Financiële administratie

In overleg bepalen we de inrichting van uw financiële administratie.
Het opzetten, inrichten en verzorgen van de financiële administratie kan onder andere bestaan uit:

Debiteuren- en crediteurenadministratie
Voorraadadministratie
Inkoop- en verkoopadministratie
Loon-, salaris- en personeelsadministratie
Kas- en bankmutaties
Grootboekadministratie.

Neem gerust contact met ons op

Voor een optimale start en/of voortgang van uw onderneming delen wij graag onze kennis en ervaring met u. Neem gerust telefonisch contact met ons op of vraag een gratis adviesgesprek aan.