Administratie voor particulieren

Ben jij op zoek naar een goede boekhouder voor je administratie? ReMa ondersteunt particulieren die hulp nodig hebben met hun boekhouding. ReMa administratie kantoor is een administratie kantoor welke zich niet alleen bezighoudt met bedrijven maar ook voor particulieren een toegevoegde waarde kan hebben.
Wij hebben de actuele kennis van de nieuwste belastingwetten zodat we u altijd op de juiste wijze van dienst kunnen zijn.

Niet alleen bij het doen van een inkomstenbelasting aangifte of het aanvragen van een toeslag kunnen we onze expertise inzetten, maar ook bij andere vraagstukken. Stel je voor dat één van de partners wegvalt, alles moet dan wel door lopen, allerlei zaken moeten geregeld worden, ook hierin zijn we gespecialiseerd.

Maar ook voor buitenlandse werknemers welke in Nederland komen werken kunnen we ondersteuning bieden. Voor particulieren kunnen onze diensten onder andere bestaan uit:

Aangifte inkomstenbelasting:

Het jaarlijks terugkerende fenomeen, de aangifte inkomstenbelasting. Maar ook het verzorgen van de voorlopige aanslag is bij ons in goede handen. Hiervoor hebben we een standaard vragenlijst zodat er geen aspecten vergeten kunnen worden.

Voor de aangifte zelf hebben we speciale software ontwikkeld door Tecknow. Het voordeel van deze software is dat er niets vergeten wordt en de overzichten zijn simpel en duidelijk.

Aanvragen toeslagen:

Wie kent ze niet, de

zorgtoeslag
huurtoeslag
kinderopvangtoeslag

Wij kunnen u zo zeggen of u er recht op heeft en de aanvragen voor u verzorgen.

Begeleiding bij het wegvallen van één van de partners:

Een moeilijk onderwerp maar wel belangrijk, één van de partners valt weg, alle betalingen zoals gas, water, licht etc. dienen te blijven doorgaan.

Verklaring van erfrecht, testament, bank, enzovoort, er dient heel veel geregeld te worden, de kinderen hebben vaak geen tijd, de overblijvende komt er niet aan toe. Ook hierbij kunnen we helpen.

Ondersteunen buitenlandse werknemers:

Buitenlandse werknemers die naar Nederland komen om te werken kennen de Nederlandse wetgeving niet en weten niet wat ze moeten doen. Bij wie kun je dan beter terecht dan bij ons?

Contact opnemen

Heeft u hulp nodig bij uw administratie? Wilt u uw boekhouding uitbesteden? Of heeft u slechts enkele vragen? Bij REMA helpen wij u graag. Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek!